A letöltések menüpont.

Pár nappal eszembe jutott, hogy sok oldalon vannak letöltések, de szinte egy Minecraftal foglalkozó oldalon se. Arra gondoltam, hogy a blog megcélozhatna egy ilyen mellék funkciót. Amikor már ezt a posztot olvasod, biztosan ott lesz fent a többi oldal között a Letöltések (BETA) pont is. A beta többek között azt jelenti, hogy koránt sem végleges a letöltések mennyisége és az oldal megjelenése sem.

Mint láthatjátok, az elemek több kategóriára vannak bontva, és vannak úgynevezett 'Kiemelt elemek' is. Ez utóbbiba a szerkesztőség által átlag felettinek vélt dolgok kerülnek, általában egy kategóriából, csak egy. Minden elemhez tartozik egy letöltési link, ami nem egy közvetlen letöltésre mutat, hanem az adott elem hivatalos oldalán azon részre, ahonnan le tudod tölteni, így olyankor is a legfrissebb verziót kapod meg, amikor a szerkesztőség épp lemaradt a frissítésről és így nem tudta lecserélni a linket. Tartozik ezek mellett egy leírás is a letöltésekhez. Ebben rövid ismertetőt kapnak azok, akik még nem tudják, hogy mit is tud az adott mod, plugin, vagy program.

És így a poszt végén szeretnék egy kéréssel fordulni a kedves olvasókhoz is. Mivel ez a menüpont legfőképpen a kezdő, ilyen kellékekben kevésbé jártas olvasókhoz/játékosok számára készült, jó lenne, ha minél több elem kerülne ide, persze csak a hasznos, igényesen elkészített dolgok, szóval meg kérnék mindenkit, aki tud olyan Kellék/Program/Mod/Textúra/Plugin menüpontba illő dolgot, ami még nincs benne a listában és nagyon hasznosnak váli, értesítsen erről minket is.
Elérhetőségünk: contact@minefruit.com

Újabb bejegyzés
« Elöző bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Következő bejegyzés »
0 Megjegyzés