Szerkesztő felvétel

A sors úgy hozta, hogy az egykori 5 szerkesztőből a mai napra mindössze hárman maradtunk. Lehet, hogy ezt észre is vettétek, kevesebb a poszt. Hárman elég nehezen tudjuk az összes Minecraftal kapcsolatos hírt lefordítva, jól megfogalmazva, bőven leírni nektek, főleg hogy mostanában nincs is sok hír a Mojang terén, ilyenkor szokott jönni a Mod, Szerver és TexurePack bemutató, és mivel ráadásul nyár van a szerkesztők is nyaralnak. Úgy határoztunk, hogy ismét felvételt tartunk, viszont a blog színvonalán is növelni szeretnénk ezzel a felvétellel, így a múltkorinál kicsivel feljebb  helyezzük a lecet.
Amennyiben szeretnél a blogon szerkesztő lenni, sok időt tudsz fordítani a az igényes posztok kivitelezésére, jó a fogalmazóképességed, vagy már minimum 16 éves és nagy Minecraftbéli tapasztalattal rendelkezel jelentkezz!
A jelentkezéshez mindössze egy 20 - 50 mondatos bemutatkozó posztot kell írnod nekünk, ez ne egy önéletraj legyen, hanem ízelítő, mire vagy képes. Lehet ez egy hír, Mod bemutató, leírás, tutorial a lényeg, hogy erősen kapcsolódjon a Minecrafthoz.
Jelentkezéseteket ide küldjétek: contact@minefruit.com
A téma legyen: MineFruit Jelentkezésem

Reméljük sok tehetséges munkatársjelölt jelentkezik majd. Sok szerencsét!
Újabb bejegyzés
« Elöző bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Következő bejegyzés »
1 Megjegyzés