Minecraft 1.4.2 végre itt van

 Valószínű már nektek is feltűnt, hogy tegnap kijött az új 1.4.2-es verzió, és egy kicsit el is késtünk evvel, de nyomós okaink vannak, hogy miért ilyen későn készül el ez a poszt! John Scott gépe most szervizbe van én meg éppen egy nem kellemes betegségből lábadozok ki... türelmeteket köszönjük! :)
 De nem azért akarom írni ezt a posztot hogy bocsánatot kérjek, hanem azért mert végre kijött az új minecraft verzió! Bizony eljött és a mojang még egy igazán szépen kivitelezett, ezt az update-et bemutató képet készített nekünk, amit ki is rakok nektek! A kép alatt még folytatódik a poszt!


    Ahogy a képen is láthatjátok ez egy ,,pretty scary update"! Tulajdonképpen sok jó dolgot és sok gonosz dolgot kaptunk a játékhoz, az biztos hogy ez a verzió bizony változtatott néhány dolgot a játékon!
    A képen látható, hogy két részre oszthatóak az újdonságok, a szép és az ijesztő dolgokra! Félreértés ne essék, ezeken kívül még számtalan újdonság van, fontosabbakat majd elmondom!
    A pretty címszóval ellátott csoportban sok érdekes dolgot vélhetünk felfedezni! Elsőként itt a beacons block ami nem a finom hússzeletről lett elnevezve, ez egy olyan block ami különleges erőkkel rendelkezik, ezt nem mutatnám be, inkább fedezzétek ti fel! Második egy ,,répa a boton" nevezetű eszköz amivel mostantól a malacokat is irányíthatjuk! Na ennek már van haszna, és már a nyeregnek is van értelme! Harmadiknak itt vannak a keretek és a virágcserepek, melyek igazán dekoratívra sikerültek, ezt díszítésre lehet használni!És igen! A játékba bekerült a répa és a krumpli! Ez kellett nekünk! Persze nem ellenzem a répa és krumpli berakását a játékba, sőt örülök is neki, de értelmét nem igen látom! Az ételekkel kapcsolatban még kaptunk egy tök pitét is, és sok étel új textúrát kapott! Végül lehetőségünk van nevet adni kedvenc eszközeinknek, és még meg is javíthatjuk őket az üllő segítségével! Ez az újdonság nekem nagyon tetszett!
    De itt a bizonyíték, hogy a minecraft világa nem csak a szüntelen csodálatos életről szól, hanem a túlélésről is! Sok új mobot kaptunk, kaptunk egy új boss-t melyet mi idézhetünk meg, kaptunk egy új netherben található szörnyet, ő lett a withwer skeleton! Ennyi sem volt elég a mojangosoknak, még jöttek a boszorkányok, a zombie villager-ek és a denevérek! Hát ez bizony tényleg halloween-i hangulatúra sikerült!
    Ezeken az újításokon kívül még sok dolgot kaptunk, köztük a világgenerálás terén hozott újdonságokat!Lapos világunkat már kedvünk szerint legenerálhatjuk, kiválaszthatjuk milyen arányban, milyen blockok legyenek elhelyezve! De én nem is akarok több újdonságot leleplezni, a játék titeket vár ,hogy ezt felfedezzétek!

Ne felejtsetek el kommentelni, lájkolni! Nézzétek meg facebook oldalunkat is (itt jobra megtalálod), és ha tetszik, nyugodtan dobj neki egy kék ujjacskát (lehetőleg hüvelykujuat)! :)

További jó minecraftozást kívánok! Én Szuszi voltam! Sziasztok!
Újabb bejegyzés
« Elöző bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Következő bejegyzés »
0 Megjegyzés