Subscribe ajánló

Ahogy tör felfele a Minecraft a népszerűség útján, úgy kerül fel az internetre egy több és több videó róla. Mára rengeteg kifejezetten ezzel foglalkozó YouTube csatorna van, és általában mindnek megvan a maga jellegzetessége. Ebben a posztban ezek közül szeretnék nektek ajánlani
párat, remélem mutattam néhány új videót! Azt előre kiemelném, hogy a bemutatott csatornák többsége külföldi lesz, elég kevés olyan magyar csatorna van, mely kiérdemli a bemutatást.

A poszt folytatódik a tovább után!




Yogcast 
http://www.youtube.com/user/BlueXephos
Kezdeném is a Minecraft youtube-on való létezésének egyik legnagyobb közrejátszóját, a több mint 2,500,000 feliratkozót számláló csatornát: A yogcast-et. A csatorna nem csak és kizárólag Minecraft-al foglalkozik, de valószínűleg ennek a játéknak köszönheti népszerűségét. Legfőképpen gameplay videókat osztanak meg, de megtalálhatók a videóik között animációk, videó blogok és események bemutatása is.
Első videójuk a Minecraft sorozatból: http://www.youtube.com/watch?v=4UdEFmxRmNE&feature=plcp



Sirius & Slowmo2
http://www.youtube.com/user/pingvinharcos
Annak, aki kicsit is jártas a minecraft videók terén, valószínűleg nem kell bemutatnom Sirius munkásságát, viszont aki nem ismerné (Ami esetleg akkor fordulhat elő, ha eddig egy barlangban játszott internetkapcsolat nélkül) annak leírnám főbb jellemzőit: Sirius az egyik legismertebb, ha nem A legismertebb minecraft videókkal foglalkozó, magyar csatorna alapítója. Első videóit redstone tutoriallal kezdte, és mivel hazánkban ekkor még elég kevesen konyítottak a dologhoz hamar nagy sikere lett a csatornájának. Manapság már hatáskörébe tartoznak Mod bemutatók, rajongókkal való 'várjátékok' és videó blogok is. Feliratkozóinak száma több, mint 25,000 ami a csatorna nemzetiségét és témáját illeti, rendkívül szép teljesítmény!



Sethbling
http://www.youtube.com/user/sethbling
Sethbling az a videós, akinek videótárában szerintem csak minecraftal kapcsolatos videók találhatóak. Az ő munkásságára jellemző többek között gigantikus és rendkívül összetett redstone szerkezetek/tutorialok bemutatása, MCedit bemutatók, snapsot bemutatók és custom mapokat is készít. Sok olyan dolgot fedezett fel elsőnek (bugok, glitchek) mely sok ismertebb minecraft építmény alapjai, vagy fontos részei. Feliratkozó száma megközelíti a 300,000-et.



FVDisco
http://www.youtube.com/user/FVDisco
FVDisco minecraft minigame-ek építésével, és azok bemutatásával foglalkozik. Csatornáját nagyban jellemzi a minőség, igényesség. Videói többnyire arról szólnak, hogy bemutatja építményét működés közben, majd körberepüli a színfalak mögötti részt. Mapjai nagyrészt letölthetőek, és ezért sok más csatorna is készített videókat, melyben disco mapjain játszanak. Sok hasznos rendszert fedezett fel, vagy mutatott be először. Feliratkozói: 250,000



MinecraftPg5
http://www.youtube.com/user/minecraftpg5
MinecraftPG5 egy német eredetű csatorna, és a videók minőségét is ezt az igényességet, precízséget mutatják. Videói leginkább redstone szerkezetekkel foglalkozik. Sok szerkezetet nézői kérésre készítette. Sok szerkezete forradalmi elemeket tartalmaz, és sok ilyet ő maga fedezett fel és mutatott be. Több mint 80,000 feliratkozóval rendelkezik csatornája.



TheCovery
http://www.youtube.com/user/TheCovery
Covery leginkább minecraft gameplayekkel, mint sem bemutatókkal foglalkozik. Anno első sorozata, a Covery Kalandjai hozta meg a sikerét, ami egy sima, ám akkoriban ritkaságnak számító Minecraft Survival sorozat volt. Azóta a CMB csapatával tekkit sorozatot, és egy egyéni, új  survival sorozatot készít.



Katamori
http://www.youtube.com/user/ttony33
Aki Katamori munkásságát már ez elejétől ismeri, annak a neve hallatán valószínűleg a minecraft ugrik be, bár koránt sem csak ebben a játékban készített videókat. Első sorozata a minecraft világában, a
Katamori Minecraft Krónikái voltak, de nem ez volt az egyetlen sorozata a témában. Készített Custom Map végigjátszást, vagy olyan survival sorozatot, amiben csak egy kijelölt célig jut el. Az utóbbi időben a videózást felfüggesztette egyéni okok miatt.



TeamMojang
http://www.youtube.com/user/TeamMojang
Ha már subscribe ajánló, nem hagyhatom ki a Mojang YouTube csatornáját sem. Több ide feltöltött videó is került már ki a blogra, ide töltötték fel az 1.3-re meghirdetett trailer pályázatokat, és egyéb eseményeket is megtalálhatunk, de van pár érdekesség is a csatornán.



CaptainSparklez
http://www.youtube.com/user/CaptainSparklez
CaptainSparklez csatornája engem és valószínűleg sokakat másokat is a rendkívüli animációival fogott meg, főleg, mert a gameplay és egyéb videói angol nyelvűek, és egy gameplay videónál jó, ha értjük miről beszél a szereplő. Volt pár animációs, vagy videó bemutató a blogon, nem is olyan régen. Ezekben a posztokban Sparklez több videója is közzétételre került, persze itt is az animációkról van szó. Nem elég, hogy a kisfilmjeinek szinte nincs párja, de mellettük a már szintén bemutatott zene 'paródia'  műfaj több ismertebb eleme a nevéhez fűződik.



Slamacow
http://www.youtube.com/user/SlamacowCreations
Egy újabb animációs csatorna következik. Slamacow csatornája kizárólag Minecraft rövidfilmeket tartalmaz. Az ő készletéből is került már közzétételre a blogon, viszont ha megnézitek csatornáját, találhattok olyan videókat is, melyeket még nem igazán ismertek. Filmjeit enyhe poénosság, ötletesség és igényesség jellemzi, csak ajánlani tudom!
Újabb bejegyzés
« Elöző bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Következő bejegyzés »
0 Megjegyzés