A Minecraft - 3. Rész: Túlélő Teszt



A Túlélő mód volt a cél amit el szeretett volna érni Notch, mert egyre inkább a Túlélőhöz kezdett fejleszteni, mert megjelent a Zombi illetve a Csontváz (Csonti), ezek tudták "elszippantani" az újonnan szerzett életerő csíkot. De természetesen a játék utánozhatatlan vicces, kedves, okos, Egyjátékos módban legjobb barátunkká váló mobot is bevezették, és ő nem más mint egy Malac (Pig). És a Túlélő teszt elején, zöldes színével, hunyori mosolyával, a Minecraft jellegzetes karaktere a Creeper látta meg a napvilágot.

"Nagyon ssszép házad van itt neked... Sssajnálnám, ha bármi történne vele..."

A Túlélő mód tesztje 2 hónapig tartott. Ez alatt bővültünk nyíllal, esővel (amit később az F5-el lehet ki, be kapcsolgatni), a Pókkal, Mohás kővel, TNT-vel, Öntött vassal, Könyvespolccal, TéglaBlockal, és Obszidiánnal. És a 0.27-es frissítéstől minden játékos 10db TNT-vel kezd, de ezt eltávolították egy későbbi verzióban. De a négy lábon járó "fűzabáló" szörnyeteg (Bárány) sem maradhatott ki.

A Túlélő módot sikeresen kiadták, és a játék itt lépett ki a Classic (Klasszikus) módból hogy átváltson az Indev korszakra. A Classic mód elérhető a Minecraft.net-en ingyenesen (http://minecraft.net/classic/play).

-= 1. Rész: Kiadás előtti Egyjátékos, Kreatív Módos változat =-
-= 2. Rész: Többjátékos Mód =-

Folytatás a MineFruit Blogon hamarosan!
Újabb bejegyzés
« Elöző bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Következő bejegyzés »
0 Megjegyzés