Minecraft xBox One Edition

 Már régebben, ebben a cikkben beszámoltunk hogy PS3 és PS4 illetve Vita rendszerre, de még xBox One-ra is érkezik a világ legjobb SandBox játéka, a Minecraft. Nos, úgy néz ki hogy az xBox360   tulajdonosokon kívül, az xBox One-osok fogják látni a Konzolokon a Játékot, először. Ezért ezt a Cikket az xBox One-os verziója szenteljük!

  Mivel még abban az időben amikor bejelentették           hogy készülni fog a One-os változat, akkor mindenki   azt hitte hogy csak a 360-os verzió fog futni a One-     on, na úgy is lett. A Mojang nem igazán szeretné         hogy minden egyes platformra kiadott játék más más     verzióval fusson, ezért is szeretnék hogy a Pocket Edition a PC verziót utolérje. Meg egy másik dolgot szerették volna megvalósítani, hogy a 360-osok, tudjanak együtt játszani a One-osokkal, mivel ezt a mai napig senki se erősítette meg, hogy sikerült volna megvalósítani, ezért mi ezt kudarcnak ítéljük el.

Már sok Magyarországi WebShop-ban elő lehet rendelni a One-os verziót (például: KonzolVilág), de a WebShop-okban sem tudják mikor fog megjelenni 2014-ben.
Újabb bejegyzés
« Elöző bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Következő bejegyzés »
0 Megjegyzés