Minecraft: Story Mode, már előzetes is van.

Még tavaly jelentette be a Mojang és a Telltale Games, hogy egy közös játékon dolgoznak, ami a Minecraft Univerzumában játszódik. Akkor nem sokat árultak el, arról, hogy a játék miként, vagy hogyan fog felépülni, azonban most a Minecon-on megosztottak az emberekkel egy hivatalos ismertetőt, és egy másfél perces előzetest.


Az előzetesből kiderül, hogy az, hogy a játék öt epizódból tevődik össze, mint a Telltale Games összes többi játékánál. A megjelenésről pedig semmi pontos időpontot nem adtak. Azonban, az előzetes eléggé vegyes értékelést váltott ki a közösségből. Sokak szerint értelmetlen történetet adni a Minecraft-nak, pedig ez abszolút nem így van. Ez a játék ugyanis egy teljesen független történeten alapul. A játék semmit nem tesz hozzá és semmit nem vesz el a Minecraft történetéből.

"A játékos Jesse-t irányítja, akit Patton Oswalt szólaltat majd meg. Ő és barátai a legendás Order of the Stone tisztelői, a négy kalandornak, akik legyőzték az Ender Dragont. Ezek a tagok olyan híresek, hogy úgynevezett Enderconok szerveződnek köréjük. Az egyik ilyen folyamán jönnek rá Jesse és barátai, hogy valami nincs rendben, sőt, kifejezetten rettenetes. Elszabadul a terror, és hogy a világ megmenekülhessen, Jesse-éknek fel kell kutatniuk az Order of the Stone-t." - Forrás: PC Guru Online
Újabb bejegyzés
« Elöző bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Következő bejegyzés »
1 Megjegyzés
avatar

Örülök hogy ez az oldal nem halt ki teljesen! : )

Válasz