Letöltések

BETA V_1.5.2 Utolsó Frissítés: 2014.07.06-15:53


Kiemelt elemek:Játék


Minecraft: (~6.000Ft)
Letöltés: goo.gl/mttJa
(Az alap Minecraft. Ennek letöltéséhez, eredeti, megvett játékhoz van szükségünk. Ez a link, csak az indító fájlt tartalmazza, a játék fájljait az tölti le első indításkor és, ha érkezik frissítés.)

Minecraft Pocket Edition:
Letöltés (Android) (Ára: 2.169Ft) | Demó Verzió: Letöltés
Letöltés (iOS) (Ára: $6.99) | Demó Verzió: Letöltés
Letöltés (Windows Phone) (Ára: 2.295Ft)
(A Minecraft zsebben hordozható, telefonos verziója. Mondanom sem kell, hogy a Mojang ezt sem adja ingyen, ára viszont az eredeti játék töredéke. Ez valószínűleg azért van így, mivel verzió száma és lehetőségek tára is jóval kevesebb, mint a PC változatban.)

Minecraft Xbox 360 Edition:
Letöltés (XboxMarket): goo.gl/Aldfwe (Ára: 4.990Ft)
Vásárlás (576Kbyte): goo.gl/SOrGIv (Ára: 5.999)
(A Minecraft Xbox 360-ra tervezett változata, ez a változat szintúgy nem ingyenes, de megéri a pénzét hisz a játék nagyon jól adja vissza a PC és az Xbox keverékét. Az az egyetlen baj hogy a játék körülbelül, a PC-s változat Béta verziójában jár!)

Kellékek

Bukkit:
Letöltés: goo.gl/7D4RN [Jelenlegi verzió: 1.7.9-R0.1]
(A legismertebb szerver Mód. A pluginok nagy részét ehhez a szerver Módhoz készítik, folyamatosan érkeznek frissítések és javítások is hozzá!)

Tekkit:
Letöltés: goo.gl/t1dmZ [Kompatibilis: 1.5.2]
(Egy mostanában nagyon elterjedt Mód Csomag. Sok minden megtalálható benne, például a BuildCraft, RedPower és IndustrialCraft 2. Saját indító fájlal rendelkezik, melyhez Eredeti Minecraft felhasználóra van szükségünk.)

Magic Launcher
Letöltés: goo.gl/ikPLk [Jelenlegi verzió: 1.2.5 | Kompatibilis: 1.7.4]
(Erről a kliensről már volt szó a blogon, egy ajánló poszt elejéig. A lényeget összefoglalva az alap indító fájl tulajdonságain felül kezelhetjük vele a telepített Módokat, olvashatjuk a Mojang általi híreket, vagy a Wikipédiát is. Részletesebb leírás: goo.gl/USlZA)

Minecraft Seeds Pro
Letöltés (Android): goo.gl/d6Lem (Ára 436Ft)
Letöltés (iOS): goo.gl/psKCk (Ára: $2.99, ~650Ft)
(A Mojang által is jóváhagyott Seed böngésző. Rengeteg, a Minecraft fejlesztői csapat által és a Minecraft közösség által feltöltött Seed kód található meg adat bázisában. A kiválasztott Seedekkel készült Mapokat le is tölthetjük, és egyszerűen tehetünk közzé saját Seed kódokat is.)


Java:
Letöltés: goo.gl/IgeFn
(A Minecraft futtatásához elengedhetetlen indító program. Általában alap felszereltsége egy számítógépnek, mivel rengeteg weboldal megköveteli, de ha esetleg valakinek még nem lenne telepítve innen letöltheti.)

MC Edit:
Letöltés: goo.gl/ag2PN
(Egy nagyon összetett és köz szeretett Minecraft világ szerkesztő program. A pályák átalakításán kívül különböző filterek segítségével spawnereket hozhatunk létre, és könnyen módosíthatjuk pályánk adataid, illetve a játékmódot.)


World Painter:
Letöltés: goo.gl/ZjIh4
(Egy Photosophoz hasonló Minecraft pálya szerkesztő. Ecset szerűen módosíthatjuk akár a meglévő pályáinkat és nagyon egyszerűen alakíthatunk ki vele természetesnek tűnő, mégis lenyűgözően szép tájakat.)

MCreator:
Letöltés: goo.gl/hG9x4
(Az MCreator egy olyan program amivel egyszerűen tudsz módokat létrehozni. A Program számos előre beprogramozott kódot tartalmaz, amit neked csak szerkesztened kell. Tudsz készíteni saját biome-ot vagy item-et vagy block-ot, aminek a textúráját és a nevét is módosíthatod.)


Módok

Too Many Items:  [Kompatibilis: 1.7.9]
Letöltés: goo.gl/H2RuhO
(Ez a mód szinte mindenhol fel lelhető, hisz ez akármikor segítségünkre lehet. A Too Many Items-el könnyen válthatjuk játékmódunkat, menthetjük el eszköztárunkat, és később be is tölthetjük. A legfontosabb amit ez a mód nyúlt az a Addolás, mindenféle Blokk-ot illetve tárgyat. A Too Many Items általában a Snapshotokkal is kompatibilis.)

Singleplayer Commands: [Jelenlegi verzió: 4.9 | Kompatibilis: 1.6.2]
Letöltés: goo.gl/mboEG
(Az egyjátékos módot egészíti ki rengeteg pluginokból ismert funkcióval. Tartalmazza többek között a WorldEdit, és az Essentials-ból ismert rendszereket.)

OptiFine [Kompatibilis: 1.7.2]
Letöltés: goo.gl/tPFonY
(Az OptFine Mód, a Minecraft futtatásának két végletéhez lett kialakítva. Ezt a Módot azok használják, akiknek, vagy nagyon gyenge a gépük, és szeretnék növelni FPS számot, vagy olyan erőművük van, hogy a lehető legtöbbet hoznák ki a játékból. A Módban található beállítási lehetőségek sokszorosa az alap Minecraft-énak és telepítésével nyílt utat kaptak a HD textúra pakkok is.)

GLSL Shaders [Kompatibilis: 1.7.5]
Letöltés: goo.gl/OhAI5V
(A Mód legfőbb tulajdonsága, hogy árnyékokat ad a játékhoz. Ez így első hallásra nem mond túl sokat, viszont a valóság az, hogy a Mód használatával olyan kinézetet kap játékunk, ami szinte a legújabban megjelenő játékokra emlékeztet. Amennyiben erős gépünk van, feltétlen érdemes kipróbálni!)
Textúrák

PureBD Textúra Pack: [Kompatibilis: 1.7.4 | 1.8 Snapshots]
Letöltés: goo.gl/2BJUB
(Az egyik legelterjedtebb textúra csomag. Népszerűségét többek között annak köszönheti, hogy sok méretben van jelen, Tekkit kompatibilis és a Yogcast-os fiúk is ezt használják.) 

PureBD Textúra Pack:    (Tekkit)
Letöltés: goo.gl/FB8Fr
(Az fentebb ismertetett csomag Tekkit változata.)R3Dcraft [Kompatibilis: 1.7.4]
Letöltés: goo.gl/icx78
(Az R3Dcraft azoknak való, akik szeretik az alap Minecraft textúrát, de szívesen pixelmentesítenék azt. Az összes Notch által alkotott kinézetet megtartja, csak egy kocka 48 pixel helyett akár 512-ből is állhat.)3D Minecraft Resource Pack [Kompatibilis: Snapshot 14w10+]
Letöltés: goo.gl/AE7ETD
(Ennek a Resource Pack segítségével a Minecraft sokkal szebbé, akarom írni 3D-sebbé tehető. A Pack-ot szinte minden héten frissítés, újabbnál újabb dolgokkal!)

Essentials
Letöltés: goo.gl/o6Jqm [Jelenlegi verzió: 2.13.1 | Kompatibilis: 1.7.2-R0.3]
(Ez a plugin Admin
[Fontosabb parancsok: http://ess.khhq.net/wiki/Command_Reference]

WorldEdit [Jelenlegi verzió: 5.6.2 | Kompatibilis: 1.7.9]
Letöltés: goo.gl/ZUJ0y
(A WorldEdit egy játékon belüli pálya Editor. Folyamatosan bővülő funkciólistáján megtalálható többek között a gömb, ovális épületek építése, piramis készítés, de azon egyszerű dolgok is, mint például a téglatest kivágása, vagy beillesztése.)
[Fontosabb parancsok: http://wiki.sk89q.com/wiki/WorldEdit/Reference]

WorldGuard [Jelenlegi verzió: 5.9 | Kompatibilis: 1.7.4]
Letöltés: goo.gl/q5AMD
(A WorldGuard nevéből is kikövetkeztethetően pálya rész levédő. Olyan dolgokat állíthatunk be vele, mint például a Robbanás levédett helyen kár okozzon-e, vagy hogy terjedjen-e a tűz.)
[Fontosabb parancsok: http://wiki.sk89q.com/wiki/WorldGuard/Commands]

WorldBorder [Jelenlegi verzió: 1.7.9 | Kompatibilis: 1.7.2-R0.3]
Letöltés: goo.gl/yUNjW
(A BorderGuard egyszerűen csak lehatárolja a pályánkat, így ha a játékosok egyszerre több irányba rohamozzák meg a még fel nem fedezett területeket a szerver nem fog laggolni a pálya generálástól. Beállíthatunk kör, vagy négyszög alakú határvonalat is, és természetesen ennek méretét is.)
[Fontosabb parancsok: http://dev.bukkit.org/server-mods/worldborder/]
0 Megjegyzés
Új megjegyzések írására nincs lehetőség.