[Blog Event]The Survival Games - Részletek

Vér s verejték árán sikerült a szervert a The Survival Games játék futtatására alkalmassá tenni, így nyílt utat kapott az event. Meg is állapodtunk egy időpontban. Ugyebár a legtöbbeknek bármikor jó, így nem volt nehéz kikalkulálni az esemény időpontját, ami a következő:
2012.Augusztus.16 13:00 (Csütörtök)


A szerver IP is most kerül publikálásra:
5.9.69.164:25575

Főbb tudnivalók:
A játék menete a következő: Amikor felcsatlakozol a szerverre egy [Megfigyelö]_ felirat áll a neved előtt. Ez azt jelenti, hogy, vagy már meghaltál, vagy még nem kezdődött el a játék. Ekkor csak a specator parancsokat tudod használni, ezekről lentebb. Amikor kezdödik a játék, már [Játékos]_ felirat lesz a neved előtt, és egy 3x3-as üvegkockába zárunk. Attól eltekintve, hogy ilyenkor már lesz jogod a blokk töréshez még VÉLETLENÜL SE TÖRD KI AZ ÜVEGET! Ha a játék kezdetét veszi, egy nagy fehér falon elindul egy visszaszámlálás 3... 2... 1... GO! Ilyenkor egy alattad lévő piston egy pillanatra fellök, de ha vanaki ügyetlen, és nem tud kiugrani akkor az ekkor már kiütheti az üveget.
Ezek az üvegkalitkák körben lesznek elhelyezve, a kör közepén lesz egy főleg levélből álló objektum melynek a közepén található 4 bónusz láda. Saját döntésed, hogy oda mész-e kifosztani, mert benne van a pakliban az is, hogy megölnek már ott, és bukta, viszont értékes dolgok lehetnek a ládákban.
Amikor a játék már folyamatban van a lényeg az, hogy te maradj az utolsó. Ölj meg mindenkit, aki szembe jön, fossz ki minden épületet, mert a nyerés ezeken fog múlni! Fontos, hogy nincs barátság, ne gyertek fel úgy, hogy 2-en, 3-an együtt megöltök mindenkit, mert kitiltáshoz vezet. Mindenki magával játszik, a többiek ellen!
Ha esetleg meghaltál használhatod a Specator fülkéket, melyek 3x4-es üvegkockák. Ide a /warp Spec_1-9
paranccsal juthatsz el. Belsejükből nézheted a még játékban lévő playereket, de ezekből a kockákból írni nem tudsz, nehogy besegítsd valakinek. Ha vissza szeretnél menni a spawnra, akkor használd a /spawn parancsot
A szabályok betartásáról a [Játékvezető]_ névelővel rendelkező Adminok fognak gondoskodni. nyugottan ölheted őket is, ha épp játékban van az egyik fog sebződni, ha nincs értelem szerűen nem, de ebben az esetben valószínűleg a levegőben fog cirkálni.
Nagyon fontos még az is, hogy a játszható terület egy üvegkupolával van körbevéve, ezen szigorúan tilos kimenni, ha valaki mégis megteszi azonnal megfigyelővé válik.
Ha megvan a nyertes az észrevehetően jelezve lesz, ilyenkor egy dobogóra lesznek állítva az utolsó háromnak kiesett játékosok. Ez már a játék vége, készül majd fotó, tűzijáték, pezsgő és minden ami a nyertesnek dukál.

Szabályzat:
- Ne csalj! (Módosított kliens, cheat, hack, stb...)
- Ne káromkodj!
- Légy tisztelettel a többiek felé!
- Mindenki játsszon egymaga mindenki ellen!
- Ne menny ki az üvegburkon!

Ha a játék menete során valamilyen hibát, csalót találsz kérlek jelentsd a /helpop [üzenet] parancs segítségével!


Kérdések, észrevételek, ötletek, gondok kommentbe mehetnek!
Újabb bejegyzés
« Elöző bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Következő bejegyzés »
2 Megjegyzés
avatar

és ahogy látom az ipt hamachis igaz?

Válasz
avatar

Nem, rendes hostingos szerver!

Válasz